8 éve az elegancia és a szépség szolgálatában

8 éve az elegancia és a szépség szolgálatában

Köszöntelek a webshopban!


Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam Neked. Csányi Csilla vagyok, a Díva Fashion megálmodója és tulajdonosa.
Első üzletemet 2013-ban nyitottam meg Nagykanizsán. Minden nő Díva Mindig is rajongtam a stílusért, az elegáns, időtálló és egyedi darabokért.
Ezért az üzlet nyitásakor a célom az volt, hogy ennek megfelelően összegyűjtsem a legjobb minőségű darabokat és olyan választékot állítsak össze, melyben minden hölgytársam megtalálja a testalkatához és karakteréhez illő ruhát, amiben nagybetűs NŐ-nek érezheti magát!

Küldetésünk A Díva mindig is azzal nyerte meg vásárlóit, hogy nem kifejezetten egy terméket, hanem hozzá teljes körű asszisztenciát és tanácsadást is nyújtott. Törzsvendégeink visszajelzései alapján üzletünk legnagyobb előnye, hogy nálunk az eladó nemcsak kedves és segítőkész, hanem ráadásként a legújabb trendek szakértője. Vele úgy érezheted magad, mintha csak a barátnőddel mennél vásárolni. Hiszünk a személyes kapcsolatokban, a gyors és vásárlóbarát kiszolgálásban.

2021-ben elinduló webshopunkkal ezt a szemléletet szeretnénk az online térbe emelni. A divafashion.hu stílusában tükrözi az üzletben lévő hangulatot. Érezzétek Ti is a Díva életérzést ezentúl otthonról, a nap bármely szakaszában!

Kellemes nézelődést!
Baráti üdvözlettel,
Csányi Csilla tulajdonos