8 éve az elegancia és a szépség szolgálatában

A Diva Fashion 2013-ban nyitotta meg első üzletét Nagykanizsán. Megálmodója és legnagyobb rajongója Csányi Csilla tulajdonos volt, akinek stílusát és egyéniségét rejti magában a Diva Fashion. Csilla célja, hogy minden nőnek megtalálja a testalkatához és karakteréhez illő ruhát, amiben nagy betűs Nőnek érezheti magát.

Csilla 2019-ben megnyitotta második üzletét is, a Balaton északi partján, Balatonalmádiban. Az üzletet Balatonfüred nyüzsgése, Tihany lélegzetelállító szépsége és a balatoni vitorláshajók végtelensége jellemezte. Ennek köszönhetően a Balaton partján is sikeres volt az üzlet és sok Nő találta meg itt is álmai ruháját.

A Diva mindig is azzal nyerte meg vásárlóit, hogy nem egy terméket, hanem egy szolgáltatást nyújtott, mindig hitt a közvetlen kapcsolatokban és a személyes találkozókban. Azonban 2020 a Dívának is elhozta a változást, így új utakat kellett találni. Így született meg a Díva Fashion első webshopja, ami stílusában tükrözi az üzletben lévő hangulatot. Érezzétek Ti is a Díva életérzést ezentúl otthonról, a nap bármely szakaszában!

Kellemest nézelődést!

 

Livello:

A Livello egy hiány pótló magyar márka, magyar Nőknek! A legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és a magyar nők alkatára szabja termékeit 38-as mérettől 52-es méretig. A nagy méretű ruhái is stílusosak, hiszen mindenkinek jár, hogy magabiztosnak érezhesse magát!

 

Anis:

Az Anis egy egyedülálló cipőmárka, amit sokan ismerhetnek a Díva polcairól. Egy ilyen cipő hű társa lehet bármely nőnek, hiszen rendkívül kényelmes, és olyan magas minőségű, hogy évek múltán is viselhető! Ezek a kívül belül bőr cipők, dupla kényelmi betéttel vannak ellátva, így egésznap viselhető. De ne egy tipikus „kényelmi cipőt” képzeljünk el! Az Anis jelen van a nemzetközi piacon, így trendben is nagyon erős!

 

Desigual:

A Desigual egy közkedvelt világmárka! Színes és egyedi ruháit az egész világon nők ezrei imádják! Ez a spanyol márka csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és stílusjegyei alapján már messziről kiszúrható. Válaszd te is a Desigualt, hogy át éld a spanyol életérzést!