SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

 

Jelen dokumentum a Díva-Fashion Kft. (a továbbiakban a Szolgáltató) www.divafashion.hu weboldalon történő szállítási módokról és feltételekről ad részletes tájékoztatást.

ÁTVÉTELI MÓDOK

1. Személyes átvételi mód
 

A Szolgáltató lehetőséget biztosít üzleteiben személyes átvételi módra, nyitvatartási időben. Fizetés lehetséges bankkártyás fizetéssel a webáruházon keresztül.

 

Személyes átvételi mód díja: INGYENES

Az üzlet címei és nyitvatartási ideje

8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4.

Hétfőtől-Szombatig: 10:00-18:00 

Telefonszám: +36 93 516042

2. Házhozszállítás és csomagponti átvétel a GLS futárszolgálattal

név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
telefonszám:+36 29 886 660
honlap: 
www.gls-hungary.com

Házhozszállítás esetén a megrendelések beérkezését követően a Szolgáltató összekészíti a megrendeléseket, és átadja a futárszolgálatnak. Ezt követően futárszolgálattal kell tartania a kapcsolatot, aki értesíteni fogja a csomag szállításával kapcsolatos időpontról e-mailben és/vagy telefonon egyaránt. A kiszállítás 1-5 munkanap. A GLS lehetőséget biztosít időzített kiszállításra is, amennyiben nem megfelelő a megadott időpont.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Az alábbi dokumentum leírása a Díva Fashion Kft.–hez (a továbbiakban Szolgáltató) tartozó www.divafashion.hu fizetési feltételeit tartalmazza. A webáruházból való rendelés esetén tájékozódjon az alábbi ismertető anyagból. 

Online bankkártyás fizetés
Az online fizetés minden esetben a Paylike szolgáltatáson keresztül történik. Ha az online fizetés lehetőségét választotta, a rendszer átirányítja Önt a Paylike weboldalra, ahol fizethet. Hagyományos banki átutalást nem fogadunk el.

Webáruházunkban megrendeléseinek értékét Online fizetés útján bankkártyával kiszállításakor is kifizetheti.

Megjegyzés! Vásárlóinknak nem küldünk olyan e-mailt, amelyben arra kérjük őket, hogy a fizetést hagyományos banki átutalással egy új bankszámlaszámra teljesítsék.

Utánvétes készpénzes fizetés

Személyes átvétel és a GLS futárszolgálat opció választása esetén lehetőség van készpénzben is kiegyenlíteni a megrendeléseket. Személyes átvételnél az üzleteinkben tud készpénzzel fizetni, illetve ha a GLS futárszolgálatot választja, abban az esetben is tud futárnál készpénzben fizetni.

Az utánvét kezelési költsége további 490 Ft